joi, 12 aprilie 2012

Votul de la festivalul Quo-vadis

Multa lume se plafoneaza cand vine vorba de a vota trupele si artistii care participa la festivalul Quo-Vadis. Probabil au impresia ca (fac o analogie acum) a vota pe site este exact ca si cum ai sta la coada la aparatul montat in hol, care iti ofera un numarcu cu care poti merge sa  la ghisee, unde distinsa doamna cu care vorbesti te trimite sa completezi un formular pe care ai uitat sa-l completezi, dar dupa ce il completezi te trimita la posta pentru ca nu ai timbru fiscal, iar dupa ce cumperi timbrul fiscal iti dai seama ca nu ai copie dupa bultin si cercul poate continua.

Totusi daca admiri un artist(a) sau o trupa, eu cred ca poti spune ca faci parte din acea trupa cu tot cu defectele pe care le are si incerci sa o sustii cat poti de bine, iar crearea unui cont pentru a ptea sustine artistul, nu mi se pare a fi o piedica foarte mare. Dar cred ca sunt si oameni care fac orice pentru a-si sustine trupa in orice fel posibil.

Modalitatea de a-ti crea un cont nu chiar asa grea. Trebuie doar sa-ti alegi un id, o parola, introduci adresa ta de e-mail, introduci cifrele din imaginea de langa casuta, dai autentificare, astepti sa-ti vina un  mail de confirmare, iar apoi te loghezi si poti vota. Sunt aproape trei randuri si nu cred ca e mult.

Asadar poti incepe a vota accesand urmatorul link: http://184.168.134.151/~quovadis/vot/signup.php 

8 comentarii:

  1. Daca sustii un SLUJITOR (nu artist) sau grupa crestina, atunci fa-o te rog prin RUGACIUNE, nu printr-un vot la un festival pamantesc. Ganditi-va la LUCRURILE de SUS...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. De aceea, dati-va si voi toate silintele ca sa uniti cu credinta voastra fapta; cu fapta, cunostinta; (2Pet.1:5)
    Multumim de rugaciune, dar nu uita si de fapta. Daca tot ai afirmat ca te rogi...te rogi tu zilnic pt acesti slujitori, pe nume? Daca da este extraordinar.

    RăspundețiȘtergere
  3. De asemnea acest festival nu este pamantesc ci este un festival crestin, organizat de oameni nascuti din nou, membrii ai bisercilor evanghlice(unii participanti sunt chiar pastori ordinati), oameni chemati in slujirea prin muzica. Atentie la neatentie! Intr-un festival pamntesc nu ar avea ce cauta nici Credo TV sau alte site-uri crestine cu renume.

    RăspundețiȘtergere
  4. Degeaba afirmi ca iubesti o persoana, daca tu nu areti asta prin faptele tale. Daca crezi ca artistului (ii spun asa pentru ca noi ca si slujitori sau artisti crestini trebuie sa fim la un nivel mai ridicat fata de ceilalti artisti pentru ca trebuie sa dam ce avem mai bun si de calitate)care participa la un asemenea eveniment stie ca te rogi pentru el, va aprecia asta mult. Dar daca stie ca il sustii si prin votul tau, va aprecia si mai mult pentru ca ii areti aprecierea prin doua feluri..clar. Si cum faci ca un artist sau o trupa sa progreseze? Doar rugandu-te ajuta, dar ajuta mult mai mult daca il sustii si prin alte mijloace pe care sunt sigur ca le cunosti. Si festivalul acesta e un impuls, o incurajare si o apreciere la adresa lor pentru ca le arata ca au valoare si ceea ce fac se vede si nu dau cu pumnii in vant. Asta ii face sa mearga mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ps: nu e o rusine sa iti afirmi parerea si sa se stie cine esti. ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Poti sa iti faci tu cont sa votezi :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu cel putin nu vreau sa apar in toate bazele de date de pe toate siturile. Nu vreau sa primesc mailuri dinalea automate sa ma tot agit ca mi-a venit un mail important. Iti las tema de gandire o diagrama, sper sa o intelegi http://blogs-images.forbes.com/dell/files/2012/04/E-mail-graphic3.jpg

    RăspundețiȘtergere
  8. Te inteleg si inteleg ca nu vrei sa primesti tot felul de mailuri. Orice site pe care te inscrii, te lasa sa alegi daca vrei sau nu sa primesti newsltter-uri de la ei.

    RăspundețiȘtergere

Conversatie la Tron

Tocmai am terminat de filmat videoclipul pentru melodia „Conversaţie la Tron”. Originalitatea acestui videoclip constă în introducerea el...