sâmbătă, 9 octombrie 2010

Filozofia Bipului


Zilele trecute am aflat şi eu ca bipul e inventat de romani, de aici şi mult adevărata vorbă: Românu-i inventiv. La un moment dat am avut şi o conversaţie despre bip cu o prietenă. Totul sa rezumat la o singură întrebare: cum percepe fiecare bipul? Totul a pornit de la, sa-i zic aşa, o neînţelegere cu privire la bipul pe care i-l dădusem în urma primirii unui mesaj de la ea. Este adevărat că mesajul l-am citit dupa vreo 2 ore. Eu de fapt i-am dat bip sa-i confirm că am citit mesajul. Ea a crezut că-i dădusem bip pentru că vroiam sa-i spun ceva important şi să ma sune.
Fiecare percem diferit bipul. Poate un baiat îi dă bip unei fete să-i arate că se gandeşte la ea şi să-i spună noapte bună. Sau o persoană îi dă bip altei persoane pentru că nu mai are credit sau minute şi vrea să fie sunată. Poate mai sunt şi alte motive pentru care dăm câteodată bip şi fiecare dintre noi interpretăm diferit bipul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Conversatie la Tron

Tocmai am terminat de filmat videoclipul pentru melodia „Conversaţie la Tron”. Originalitatea acestui videoclip constă în introducerea el...