marți, 6 martie 2018

Rugăciune pentru Siria...


        Cu toţi, probabil, suntem marcaţi de multele imaginile difuzate pe internet cu situaţia actuală care se petrece în Siria, situatie care ne poate atinge o coarda sensibila şi ne poate lansa întrebarea: ce se poate face pentru a opri războiul din aceasta ţara? 
      Soarta Siriei depinde de două mari puteri (Rusia şi China) membre în Consiliul de Securitate (din cadrul ONU) care, în ciuda opiniei generale (celelalte 12 membre CS), blochează rezolutia ONU ce condamnă teribila represiune pusă în practică de regimul lui Bashar Al-Assad. Motivul este urmarirea propriilior intrese naţionale (în special marile rezervele de petrol) (DLSH, p. 64-66). 
        Binenţeles lucrurile sunt mult mai complicate. Mai jos am postat un filmuleţ care descrie în mare problema legată de Siria. 
    Ce putem face e să ne rugăm ca Dumnezeu să schimbe inimile liderilor importanţi pentru a stopa razboiul şi a instaura pacea.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Conversatie la Tron

Tocmai am terminat de filmat videoclipul pentru melodia „Conversaţie la Tron”. Originalitatea acestui videoclip constă în introducerea el...