marți, 17 mai 2011

Doncafe cu Maia MorgensternPersoanele publice care apar in unele reclame sunt platite de compania care detine produsul, iar ele trebuie fie sa laude produsul, si sa spuna despre el ca-l folosesc in fiecare zi, le-au schimbat viata, nu mai au dureri etc. Cu totii stim cade multe ori e o chestiune fake toata treaba asta si multe persoane au fost chiar urmarite, pentru a arata targetului daca mint sau nu.
Totusi am urmarit o reclama pe care o respect, si-l respect pe cel ce a gandit spotul publicitar. De ce respect spotul? Pentru ca nu mi se pare ca personajul, actrita Maia Morgenstern, ar minti in legatura cu mesajul si versurile poetice pe care le recita. Toata lumea stie ca e actrita, si asta ne duce cu gandul ca si in reclama actioneaza si se comporta ca si o actrita, Actiunea se petrece pe scena unui teatru, cea ce duce cu gandul la o scena dintr-o piesa de teatru . Chiar daca prima parte e intrerupta de regizor, care propune 5 minute de pauza, cea ce urmeaza poate fi interpretat ca un alt act din teatru. Sunt unele elemente care m-au determinat sa cred asta. In primul rand muzica din fundal, o piesa simfonica ajunsa la sfarsit. De obicei piesele simfonice de acest fel se folosesc atunci cand se marcheaza sfarsitul unei actiuni dintr-un film sau terminarea unei actiuni care de cele mai multe ori are influente romantice. In a-l doilea rand, colegii ei de scena incep sa o aplaude, cea ce se intampla cand iti interpretezi foarte bine rolul.
Totusi Maia declara ca-i place cafeaua Doncafe: „Am ales sa fiu imaginea Doncafé datorita numitorului comun care ne leaga - pasiunea pentru experiente unice, pentru micile placeri ale vietii. Doncafé este pentru mine o sursa de inspiratie, un refugiu, un moment de relaxare, dar si un prilej de socializare cu membrii familiei sau colegii de scena( http://www.iqads/)”

http://www.youtube.com/watch?v=fKscJIu4VKY

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Conversatie la Tron

Tocmai am terminat de filmat videoclipul pentru melodia „Conversaţie la Tron”. Originalitatea acestui videoclip constă în introducerea el...